Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Непідписант НУ-НС готовий здати мандат, але...

Вівторок, 27 листопада 2007, 12:45

Депутат від блоку "Наша Україна – Народна самооборона", заступник голови партії "Наша Україна" Ігор Кріль, який не підписував угоду про створення коаліції з Блоком Юлії Тимошенко, заявляє про готовність здати депутатські повноваження.

"Я готовий здати депутатські повноваження. Але я це зроблю, якщо це буде необхідно для інтересів держави, а не на догоду деяким "політичним спікерам", які не відображають точку зору більшості ані членів Ради "Нашої України", ані членів фракції "Наша Україна-Народна Самооборона", - заявив він.

"Навесні минулого року я вже складав депутатський мандат. І ми з моїм колегою Віктором Тополовим зробили це першими в фракції", - нагадав він, цитує прес-служба НУ-НС.

На прохання прокоментувати звинувачення соратника Романа Зварича, висловлені на його адресу, Кріль сказав:

"Щодо Зварича особисто, то хотів би нагадати, що йому двічі доводилося здавати повноваження. І обидва рази він, як міністр юстиції, це робив із порушенням закону. Якщо він про це забув, то раджу йому підняти роздруківки з Інтернету, які йому нагадають, що ці кроки він робив під тиском можливих судових процесів".

"Розумію Зварича. Він виконує певні команди, оскільки в дерибані посад йому б дісталася посада міністра юстиції", - зазначив Кріль.

Як відомо, у понеділок Зварич заявив, що вбачає у заявах нашоукраїнців Ігоря Кріля та Юрія Єханурова про, відповідно, "дерибан" посад та необхідність внести зміни в угоду про коаліцію, бажання створити широку коаліцію.

У вівторок, коли проходить Рада "Народного Союзу "Наша Україна", Зварич заявив, що відмова від демократичної коаліції стане "публічною смертю" для непідписантів коаліційної угоди.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...