Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров заявляє, що Тимошенко небезпечна для країни

Вівторок, 27 листопада 2007, 13:58

Представник Нашої України і непідписант Юрій Єхануров заявляє, що положення коаліційної угоди від БЮТ є небезпечними для країни.

Про це Єхануров сказав у вівторок, повідомляє прес-служба НУНС.

Він нагадав, що, по-перше, блок утворюють дві сили і кожна з них має право наполягати на принципових для неї моментах.

"По-друге, ми маємо два тексти щодо співпраці з БЮТ. Один був підписаний до виборів. Другий парафований після виборів. Вони мають суттєві відмінності", - зазначив Єхануров.

"В другому тексті з’явилися положення з передвиборної Програми БЮТ, які є небезпечними для країни. Це стосується, зокрема, положень про повернення боргів Ощадбанку за два роки, про скасування призову та податку на додану вартість", - зауважив він.

"Тези про повернення боргів Ощадбанку запропонували БЮТ політтехнологи, а не професійні економісти, - переконаний він.

"Так само, як і положення про скасування ПДВ, негайний перехід на професійну армію та інші. Можливо, це додало голосів БЮТ. Але, натомість, поставило під питання професійну репутацію його лідерів", - додав він.

Водночас він зазначив, що блок НУНС "взяв на себе зобов’язання створити коаліцію з БЮТ, а не взяти до виконання програму Блоку Тимошенко".

"Ми не будемо відступати від своїх попередніх заяв. Але настав час втілювати їх в життя. І робити це треба відповідально", - додав він.

"Ще раз наголошую, мої зауваження, це — не особиста забаганка, а принципові питання. Від їх вирішення залежить стан української економіки, добробут нашого народу та інвестиційний імідж нашої країни. Тому я наполягатиму, щоб кожне положення Угоди було звірено і узгоджено", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування