Кириленко думає, що Ющенка вмовили проігнорувати політраду

Вівторок, 27 листопада 2007, 14:14

Лідер "Нашої України" В'ячеслав Кириленко сумнівається в тому, що проведення надзвичайного з'їзду партії змусить сім непідписантів підписати коаліційну угоду.

Про це він заявив, завершуючи політраду партії у вівторок.

Кириленко також пообіцяв в найближчі дні, можливо, навіть у середу, провести президію партії, на якій поставити питання про нове скликання політради, а також про проведення надзвичайного з'їзду.

Також Кириленко припустив, що питання про створення коаліції полягає не в незадоволенні коаліційною угодою, а в тому, що "хтось махнув рукою і на єдність фракції, і на єдність партії, і на її майбутнє".

Кириленко нагадав, що президент мав бути присутній на цій політраді, але в понеділок зранку "було ухвалено інше рішення під тиском обставин".

"Я думаю, що президента переконали, що навіть його присутність не переконає цих сімох осіб підписати коаліційну угоду. Я думаю – це головна причина відмови почесного голови (Ющенка) взяти участь в цьому засіданні політради", - зазначив він.

Станом на 15:10 політрада завершилась, оскільки був відсутній кворум, на політраді не було ухвалено жодне рішення.

Як відомо, на політраді були присутні лише 74 представники партії з 99 необхідних. На неї не прийшли зокрема голова секретаріату Віктор Балога та сім осіб, які не підписали коаліційну угоду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News