Ющенко радить лікувати підкуп депутатів одним способом

Вівторок, 27 листопада 2007, 18:25

Президент Віктор Ющенко заявляє, що правоохоронні органи повинні блискавично реагувати на будь-які прояви політичної корупції в парламенті.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам в Алчевську, коментуючи заяву члена фракції БЮТ Олега Ляшка про те, що йому запропонували $20 млн. за відкликання підпису під коаліційною угодою.

"Їх (підкупи депутатів) можна лікувати тільки одним способом, що я і буду всіляко підтримувати. Є генпрокурор і за моїми дорученнями займеться розслідуванням кожної обставини політичної корупції, що існувала", - сказав Ющенко.

Президент сподівається, що в новому парламенті корупції не буде, а якщо стануть відомі подібні факти, то, на його думку, правоохоронним органам треба негайно на це реагувати, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"І сьогодні нам треба мати блискавичну реакцію на прояви корупції", - вважає Ющенко.

Раніше Ляшко в ефірі одного з телеканалів у понеділок заявив, що йому запропонували $20 млн. за відкликання підпису під коаліційною угодою.

Крім того, інший депутат заявляв, що йому за аналогічний крок пропонували суму вдвічі меншу.

Генпрокурор Олександр Медведько заявив у вівторок, що до прокуратури не надходили заяви від депутатів про спроби їхнього підкупу за відкликання підпису під коаліційною угодою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News