Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ покладає надію на Ющенка і попереджає, що переговорів віч-на-віч не буде

Вівторок, 27 листопада 2007, 19:05

Заступник лідера фракції БЮТ Йосип Вінський вважає, що позиція президента Віктора Ющенка буде вирішальною для підписання коаліційної угоди з БЮТ усіма членами блоку "НУ-НС".

"Я переконаний в авторитеті Віктора Ющенка серед членів "НСНУ" і його позиція матиме вирішальне значення (для підписання коаліційної угоди з БЮТ)", - сказав він в ефірі каналу "1+1".

При цьому Вінський висловив упевненість у тому, що у четвер буде оголошено про створення демократичної коаліції: "У мене повний оптимізм".

На зауваження, що у декого з тих, хто досі не підписав коаліційну угоду, є зауваження до її змісту, представник БЮТ заявив, що "документ, який парафований, є компромісом з обох сторін".

"З нашого боку компроміс надзвичайно великий: і по кадрових питаннях, і по змісту. Ми врахували усі пропозиції "Нашої України", - наголосив Вінський.

Він також заявив, що БЮТ не буде вести переговори з жодною конкретною людиною з "Нашої України": "Ми ведемо переговори між двома блоками".

"Між цими блоками ми вже зробили максимальні поступки і ще готові йти на компроміс", - додав член БЮТ.

За словами Вінського, "Наша Україна" подала БЮТ новий варіант коаліційної угоди, "у якому є десь 15 редакційних змін".

"Якщо під цим варіантом будуть підписи усіх 72 народних депутатів від "Нашої України", я переконаний, що наша фракція також під цим документом підпишеться", - заявив член БЮТ.

Водночас він наголосив, що БЮТ не має наміру відмовлятися від своїх обіцянок: "Якщо "Наша Україна" не хоче працювати спільно з нами над цими проектами, ми будемо їх реалізовувати самостійно. Це не суперечитиме іншим питанням, пов'язаним з коаліцією".

Також під час ефіру Вінський ще раз привітав лідера БЮТ Юлію Тимошенко з днем народження і розповів, що вона святкує "вдома зі своїми рідними та близькими".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...