Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко обіцяє, що до кінця тижня "кіна не буде"

Середа, 28 листопада 2007, 15:25

Лідер Компартії Петро Симоненко заявляє, що до кінця тижня ні демократична, ні широка коаліція у Верховній Раді шостого скликання створені не будуть.

"Ніякої коаліції, ні "помаранчевої", ні "ширки" - ні завтра, ні післязавтра не буде", - цитує слова Симоненка прес-служба партії.

"Тим більше цього (створення коаліції) очікувати марно, бо ситуація політичної нестабільності і хаосу особливо вигідна потужному капіталу: відомо, як говорить народна мудрість, у мутній воді легше рибку ловити", - додав він.

Симоненко наголосив, що нічого нового та непередбачуваного не відбувається – відбувається звичайнісінький рімейк 2006 року, коли "помаранчеві" три місяці водили по Верховній Раді "коаліційну козу".

"Але є одне але. Якщо тоді була можливість створити іншу коаліцію – антикризову, а потім національної єдності, що і було зроблено за нашою ініціативою, то сьогодні працездатна Верховна Рада олігархам і президенту не потрібна", - вважає лідер КПУ.

"Для "дерибану" залишків державного майна, для "дерибану" землі, мораторій на продаж якої закінчується у цьому році, їм значно вигідніше мати напівлегітимний уряд з приставкою в.о. та керований у ручному режимі парламент, який буде ситуативною більшістю приймати закони на користь потужного бізнесу, а не простих людей", - додав Симоненко.

Крім того, лідер комуністів в черговий раз заявив, що нинішня ситуація загрожує встановленням "президентської диктатури".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування