Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна витратить 50 мільйонів, щоб поліпшити репутацію

Середа, 28 листопада 2007, 15:33

Міністерство закордонних справ витратить 50 млн.грн. на покращення іміджу України у світі і встановлення зв'язків з українцями, що проживають поза Україною.

Про це в середу повідомив журналістам керівник прес-служби МЗС Андрій Дещиця, інформує Ліга.

"Після довгих консультацій Мінфін підтримав пропозицію МЗС щодо поновлення бюджетних програм, спрямованих на фінансове забезпечення заходів щодо встановлення зв'язків з українцями, що проживають за межами України, щодо забезпечення позитивного іміджу України у світі, а також розширення мережі власності України за кордоном для потреб дипломатичних відомств", - сказав Дещиця.

За словами Дещиці, на ці заходи буде витрачено 50 млн.грн., зокрема на програму підтримки позитивного іміджу України у світі і програму встановлення зв'язку з українцями закордоном - по 5 млн.грн., а на розширення дипломатичної власності України за кордоном - 22 млн.грн.

"Ці бюджетні програми дозволяють ефективно використовувати створену в 2005-2007 роках систему забезпечення зв'язків із закордонним українством і надання Україною підтримки громадським організаціям українців за кордоном, а також продовжити реалізацію напрацювань щодо висвітлення в Україні діяльності міжнародних організацій і заходів щодо формування позитивного іміджу України за кордоном", - додав Дещиця.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування