Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий-син каже, що батько в Україні і в команді Ющенка

Середа, 28 листопада 2007, 15:46

Заступник Київського міського голови – секретар Київради Олесь Довгий спростовує інформацію, що його батько Станіслав перебуває за кордоном.

Про це йдеться повідомленні, поширеному прес-службою Київради.

Як відомо Станіслав Довгий входить в число семи депутатів, які не підписали коаліційну угоду з БЮТ.

Водночас Олесь Довгий наголошує, що його батько Станіслав Довгий був, є і залишається у команді президента України Віктора Ющенка.

Довгий вважає, що низка "крикунів" шляхом розповсюдження публічної дезінформації вдалися до відвертих маніпуляцій з метою тиску на його батька.

"Я неодноразово наголошував, що вдячний своєму батькові – Станіславу Довгому – за те, що він завжди демонструє повагу та не втручається у моє політичне життя. У свою чергу, я не маю морального права втручатися в його", - зазначив секретар Київради.

"Я переконаний, що позиція Станіслава Довгого щодо коаліційної угоди жодним чином не пов’язана з питаннями столиці. Мій батько – досвідчений державний діяч, мудра людина і патріот. Інтереси держави він ставить вище будь-яких політичних амбіцій і тим паче емоцій», - наголосив Довгий.

Він також додав, що зараз його батько перебуває в Україні та закликав представників ЗМІ "не поширювати стосовно нього особисто та членів його родини провокаційні заяви безвідповідальних політиків, які базуються на неперевіреній інформації".

У вівторок в ефірі 5 каналу Олександр Третьяков повідомив, що Станіслав Довгий хворий на рак і тому поїхав лікуватися за кордон.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування