Луценко нагадав Литвину про двері

Четвер, 29 листопада 2007, 10:50

Двері демократичної коаліції для Блоку Литвина залишаються відкритими, заявив член фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко.

При цьому Луценко спростував інформацію про те, що окремі депутати від Блоку Литвина виявили бажання приєднатись до демократичної коаліції, повідомляє УНІАН.

Він нагадав, що саме індивідуальне членство у коаліції стало підставою для розпуску попереднього складу парламенту.

Водночас, Луценко наголосив, що у разі, якщо фракція Блоку Литвина зробить заяву про бажання стати членом коаліції, "ми з великим задоволенням розглянемо таку заяву".

За його словами, одним із пунктів угоди передбачено входження або вихід фракцій із демократичної коаліції.

"Будь-яка фракція, що поділяє наші стратегічні підходи до розвитку України, може до неї (угоди) приєднатись. І Блок Литвина у багатьох принципових речах співпадає з демократичним баченням розвитку України, і двері для нього були і є відкриті", - сказав Луценко.

Він повідомив, що представники демократичної коаліції не обговорювали питання можливої підтримки кандидатури на посаду голови ВР ні з Блоком Литвина, ні з Партією регіонів.

За словами Луценка, фракція "НУ-НС" сприймає Партію регіонів як опозиційну силу, але якщо Партія регіонів з тих чи інших причин виявить бажання підтримати кандидатуру Арсенія Яценюка на посаду спікера, "НУ-НС" не буде проти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News