Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін веде агітацію в прямому ефірі

Четвер, 29 листопада 2007, 11:00

Володимир Путін, що очолює список "Єдиної Росії" на парламентських виборах, за три дні до голосування закликав росіян прийти на виборчі дільниці і віддати свої голоси за "єдиноросів".

"Розраховую і вірю у вашу підтримку", - сказав Путін у четвер в ефірі "Першого каналу" російського телебачення, відповідаючи на питання журналістів і громадян Росії.

Він також підкреслив, що не можна допустити тих, хто вже "намагався порулити країною", до влади в Росії.

"Росія ще багато винна своїм громадянам. Ми усі хочемо, щоб життя поліпшувалося швидше. Згадаємо, з чого ми починали вісім років тому, з якої ями витягали країну. Потрібно ще чимало зробити, щоб Росія стала сучасною і процвітаючою", - сказав він.

"Якщо ми хочемо жити дійсно гідно, то не можна, щоб у владу знову прийшли ті, хто один раз уже намагався безуспішно порулити країною, а сьогодні хотів би перекроїти і забовтати плани розвитку Росії, змінити курс, підтриманий нашим народом, повернути часи приниження, залежності і розпаду", - сказав Путін.

Він назвав небезпечною ілюзією зумовленість автоматичного збереження курсу розвитку Росії.

"Не думайте, будь ласка, не думайте, що все вирішено, і набрані темпи розвитку, вектор нашого руху до успіху будуть збережені автоматично, самі по собі. Це небезпечна ілюзія", - сказав він.

"Усе, що зроблено - досягнуто нами в завзятій боротьбі, і може бути збережено тільки за умови нашої спільної активної громадянської позиції", - сказав Путін.

Саме тому, за його словами, він прийняв рішення очолити список "Єдиної Росії" на виборах.

РИА Новости

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування