Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко скоро розкаже про махровий підкуп Партії регіонів

Четвер, 29 листопада 2007, 11:36

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко сподівається, що підпис одного з членів блоку НУНС під коаліційною угодою відсутній з технічних причин.

"Я думаю, що підпису немає через технічну причину і сподіваюся, що найближчим часом він (підпис) буде поставлений", - сказала Тимошенко журналістам.

На уточнення, чи вірить вона, що Іван Плющ не поставив підпис із технічних причин, Тимошенко сказала: "Я хочу в це вірити".

Вона нагадала, що у парламенті створена коаліція у 227 голосів. При цьому вона спрогнозувала, що демократичні сили вже з наступного тижня перейдуть до консультацій щодо формування уряду вже власне по персоналіях.

"Наші команди пройшли цей шлях чітко й злагоджено", - сказала лідер БЮТ.

Коментуючи інформацію про підкуп депутатів, вона сказала, що БЮТ уже зібрав докази таких фактів і найближчим часом проведе прес-конференцію, на якій їх оприлюднить.

"І ми доведемо, що Партія регіонів усі ці місяці займалася нахабним, махровим підкупом народних депутатів, пропонуючи їм гроші, посади, будь-що", - заявила Тимошенко.

На запитання, чи не краще передати докази в Генпрокуратуру, Тимошенко зауважила: "Навіщо? Щоб їх там згноїли? Адже її керівництво працює на Партію регіонів. Спочатку поміняємо керівництво, а потім будемо сподіватися на справедливий розгляд".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування