Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко м’яко вказав Плющу на двері

Четвер, 29 листопада 2007, 12:08

Один з лідерів НУ-НС Юрій Луценко вважає, що якщо Іван Плющ не підпише коаліційної угоди з БЮТ, "йому немає місця у фракції".

Про це він сказав, коментуючи відсутність підпису Плюща під коаліційною угодою.

"Ми сподіваємося, що Іван Степанович визначиться найближчим часом. Якщо він прийде в більшість – ми будемо раді. Якщо не прийде, то очевидно він не буде мати місця у фракції, яка є відповідальною перед своїми виборцями", - сказав він.

Луценко додав, що Плющ "є фігура особлива і йде особливою дорогою в політиці".

"Ми почекаємо", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи підтримає фракція ініціативу Бориса Тарасюка відносно вимоги до президента звільнити голову його секретаріату Віктора Балогу, Луценко сказав, що на даний момент у фракції є важливіші справи.

"Є позиція окремої політичної сили в лавах нашої фракції і кожен депутат має на це право, але на даний момент ми займаємось більш важливими справами. Зокрема, підготовкою до обрання узгодженого голови Верховної Ради і далі перейдемо до формування виконавчої влади на чолі з прем’єром", - сказав він.

Луценко додав, що після повернення Арсенія Яценюка до України з ним буде проведено співбесіду і хоча жоден депутат не має заперечень проти цієї кандидатури, "треба почути думку самого Яценюка, чи усвідомлює він відповідальність на цій посаді і чи готовий він її обійняти".

"Якщо він готовий, думаю, що у вівторок ми отримаємо нового голову Верховної Ради", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування