Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко назвав фільтр, з яким піде до депутатів

Четвер, 29 листопада 2007, 16:02

Президент Віктор Ющенко вважає, що політики мають об'єднатися навколо національних інтересів України.

Про це Ющенко сказав в інтерв’ю українській службі ВВС, повідомляє прес-служба президента.

"Нас повинні об’єднувати національні цілі. Це єдиний фільтр, з яким треба підходити до формування майбутнього парламенту", – сказав Ющенко

"Щоб не трапилося так – більшість створена, але ми не можемо провести закони, тому що немає консолідації, тому що та агресивність, яка потрібна комусь чи одиницям, перешкоджає сьогодні рухатися цілому інституту", підкреслив він.

Він також додав, що важливо при стабілізації парламенту "не йти агресивними моделями".

"Тому що ця модель є тупикова. Вона працюватиме на руку одному чи двом політикам, але не працюватиме для нації", – сказав Ющенко, додавши, що ключова проблема нині полягає саме в тому, "чи ми робимо коаліцію проти опозиції – як надмету, чи ми формуємо коаліцію для того, щоб сформувати розвиток країни, нації".

Говорячи про свободу слова, Президент відзначив унікальну місію вільних ЗМІ у процесі розвитку та зміцнення демократичного суспільства.

"Якраз журналіст – незаангажований чесний журналіст – і свобода слова в цілому кінець-кінцем допомагають розвивати концептуальні засади демократії, в основах яких лежить свобода вибору", – сказав Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування