Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "НУ-НС" не певні, що "деструктивні" дії Балоги були самостійними

П'ятниця, 30 листопада 2007, 09:33

Обвинувачення на адресу голови секретаріату президента Віктора Балоги, озвучені Борисом Тарасюком, підтримують не тільки в його політичній силі – "Українській правиці", але й в інших силах-учасниках блоку "НУ-НС".

За інформацією газети "Комерсант-Україна", такої ж думки дотримуються і представники "Народної самооборони", а також частина членів партії "Наша Україна", близьких до її лідера В'ячеслава Кириленка.

Водночас, співрозмовники видання вважають, що проект рішення про висловлення недовіри Балозі не буде винесений на голосування.

"Якою б логічною не виглядала ця пропозиція, у випадку якщо питання буде поставлене на голосування, воно зможе призвести до нової кризи у фракції", - заявив депутат від "НУ-НС" Олесь Доній ("Народна самооборона").

"Хоча є й інша загроза. Якщо один раз Балога дестабілізував ситуацію, завтра він може повторити свої дії", - додав він.

Член фракції "НУ-НС" також зазначив, що депутати не знають напевно, чи були самостійними дії Балоги, які у фракції вважають деструктивними.

"Питання в тому, було це персональною позицією Балоги, чи ж усе робилося з відома його шефа. Але мені, звичайно, не хотілося б вірити, що дії, здатні зруйнувати коаліцію, були санкціоновані Віктором Ющенком", - додав Доній.

Як відомо, у четвер Тарасюк запропонував фракції звернутися до президента Віктора Ющенка з вимогою звільнити Балогу з посади голови секретаріату президента як одного з організаторів скандалів усередині "НУ-НС" у зв'язку з формуванням коаліції.

Однак у четвер питання про звернення до президента з приводу відставки голови секретаріату президента не було винесене на голосування фракції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...