У "НУ-НС" розповідають, що Балога вміє проходити крізь стіни

П'ятниця, 30 листопада 2007, 09:50

Член фракції блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Ігор Кріль заперечує вплив глави секретаріату президента Віктора Балоги на його дії.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Дело", повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Коли кажуть, що я чиясь людина, або що я людина Балоги, то я відповідаю наступне: це некоректно так казати, оскільки ми приходимо на цей світ як створіння Божі, і кожен має свій внутрішній стан, свої переконання, свій досвід. І сьогодні я – Кріль. Віктор Балога – це Балога", – наголосив депутат.

При цьому він відзначив, що його найчастіше пов'язують з Балогою, оскільки вони з одного регіону – Закарпаття – і разом працювали в обладміністрації.

Кріль підкреслив, що поважає Балогу: "Ставлюся з великою повагою до нього за те, що він робить, тому що він став опорою президенту (Віктору Ющенку), паше на своїй роботі, дозволяє президенту мати час для ухвалення спокійно обміркованих рішень".

Крім того, Кріль заперечує вплив Балоги на нього під час підписання коаліційної угоди: "Усе було саме навпаки – він казав мені, щоб я це зробив, підписав. Але в мене були свої аргументи".

Також депутат назвав главу секретаріату сильним і нестандартним керівником: "Він (Балога) може потрапити в сусідню кімнату не через двері, а через стінку, пройшовши там, де ніхто не бачить проходу. Це його головна особливість".

При цьому Кріль відзначив, що якби Балога з командою не підтримав президента в складний для нього час, то сьогодні в Україні вже була б диктатура і не довелося б говорити про демократичну коаліцію.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...