Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецького запідозрили в підготовці чергового дерибану

П'ятниця, 30 листопада 2007, 11:59

Депутат Київської міської ради Дмитро Андрієвський вважає, що "під маскою створення парків" команда столичного мера Леоніда Черновецького готує територію лісів до забудови котеджами і багатоповерхівками.

Саме так він коментує доручення Черновецького щодо створення паркових зон у лісових масивах Дарницького, Дніпровського і Святошинського районів Києва, повідомляє Ліга.

Як повідомили в прес-службі депутата, Андрієвський переконаний, що після втрати цими територіями лісоохоронного статусу там будуть будувати розважальні заклади і ресторани.

"Спочатку більшість Черновецького позбавила Київ тисяч гектарів зелених зон (варто тільки згадати сумно відомі рішення від 1 жовтня, коли за кілька годин були розподілені 4% території міста). Тепер киянам подають як велике досягнення збільшення територій парків за рахунок столичних лісів. Але в результаті зміни статусу столичних лісів парків у Києві більше не стане, і екологія міста не покращиться. Просто компанія Черновецького одержить додаткові можливості для перерозподілу столичних ресурсів", - відзначив він.

Раніше Київський міський голова Черновецький доручив профільним управлінням і підприємствам забезпечити благоустрій лісових масивів і створити паркові зони відпочинку для жителів і гостей столиці в Дарницькому, Дніпровському і Святошинському районах.

За словами першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Дениса Басса, доручення мера спрямоване на реалізацію програми розвитку зеленої зони в Києві до 2010 року і концепції формування зелених насаджень у центральній частині міста.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування