Бродський рятував БЮТ від рекету і розповідав про роман Тимошенко і Шуфрича

П'ятниця, 30 листопада 2007, 21:43

Михайло Бродський заявляє, що дійсно зустрічався з депутатом БЮТ, але не для того, щоб пропонувати йому хабар за вихід з коаліції.

Про це Бродський заявив в ефірі каналу "Інтер", коментуючи обвинувачення у свою адресу.

"Мене запросив на зустріч Барвиненко (депутат від БЮТ). Виявляється, що в БЮТ його рекетирують – він зайшов у список як 154 номер списку, і Вінський з нього вимагає мільйон доларів", - сказав Бродський.

За словами Бродського, Барвиненко йому зізнався, що скаржився на Вінського Турчинову і Кожем'якину, однак вони не вплинули на Вінського.

"І я сказав Барвиненку – не здавай свою картку! Ти повинен сам нею голосувати!" – сказав Бродський.

"Чому вони вирізали з запису шматок про Вінського?" - додав Бродський.

"Корупція не з цього починається, а з того, як потрапляють у список", - сказав Бродський.

У свою чергу Вінський сказав, що не хоче коментувати "неправду і нісенітницю", оскільки керівники всіх обласних організацій "Батьківщини" потрапили в список БЮТ, і Барвиненко як керівник Одеської організації в тому числі.

У свою чергу Бродський почав апелювати до присутнього Юрія Луценка, що той у 2005 році скаржився на Тимошенко.

"Коли Тимошенко ставала прем'єром, Луценко говорив мені: "Ти знаєш, що вона – нечесна людина, що вона живе із Шуфричем вісім років, що вона просила за Грановського (закрити кримінальну справу проти нього)", - сказав Бродський.

Бродський попросив Луценка підтвердити ці слова, однак той лише сказав, що "почуває себе чужим на цьому спектаклі" і уникнув відповіді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування