До "Регіонів" і Литвина Тимошенко може навіть не йти

Понеділок, 10 грудня 2007, 14:03

У фракціях Блоку Литвина і Партії регіонів сумніваються, що зустріч з Юлією Тимошенко вплине на їхнє рішення не підтримувати її кандидатуру на посаду прем'єр-міністра.

За словами члена фракції Блоку Литвина Олега Зарубінського, представники фракції зустрінуться з Тимошенко у вівторок вранці, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

У той же час він прогнозує, що така зустріч нічого не змінить. Зарубінський відзначив, що голосувати за призначення прем'єра повинні представники коаліції, а Блок Литвина в коаліцію "у прийми не піде", про що говорилося ще в жовтні.

У свою чергу член фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко повідомив, що засідання фракції "регіоналів" заплановано у понеділок на 15.30.

При цьому депутат відзначив, що порядок денний засідання йому невідомий. "Я не знаю, чи запланована на сьогодні зустріч Тимошенко з фракцією, але не виключаю, що вона буде на фракції", – сказав він.

Разом з тим депутат висловив сумнів, що результати зустрічі Тимошенко як кандидата на посаду глави уряду з фракцією Партії регіонів можуть вплинути на рішення не підтримувати її кандидатуру.

"Це малоймовірно, тому що програма Тимошенко є популістською", – відзначив Колесніченко.

Як відомо, 11 грудня парламент планує розглянути питання про призначення прем'єр-міністром лідера БЮТ Тимошенко, кандидатура якої запропонована коаліцією демократичних сил.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News