У БЮТ скаржаться на узурпацію влади

Понеділок, 10 грудня 2007, 14:51

Депутати від БЮТ у місцевих радах Тернопільської області заявляють про узурпацію влади главою облорганізації "Батьківщини".

Депутати не згодні з політикою, яка проводиться в регіоні главою обласної організації партії "Батьківщина", народним депутатом від БЮТ Василем Деревляним, і для боротьби з цим створили рух "За справедливу "Батьківщину".

Про це повідомив депутат тернопільської міськради від БЮТ, глава правління ТОВ "Ровекс" Сергій Таращевський на прес-конференції у понеділок.

За словами Таращевського, ці депутати вважають, що глава облорганізації БЮТ використовує свій вплив на ради області "для рішення господарських питань".

"Нас усіх поєднує ця несправедливість, це захоплення влади на всіх рівнях - районним, міських, обласним Василем Деревляним, який просто вирішує господарські питання. Ми створили організацію "За справедливу Батьківщину", яка зараз займається тим, що протистоїть цим діям", - сказав Таращевський.

Разом з тим він не уточнив кількість депутатів, що ввійшли в рух "За справедливу Батьківщину".

У прес-конференції також брали участь депутат тернопільської облради, глава облорганізації Української соціал-демократичної партії Микола Більчук; депутати міськради Тернополя - глава обласної громадської організації "Підприємці Тернополя" Петро Мокрий, глава фермерського господарства "Сіон" Андрій Лазар і чемпіон світу з бодибілдингу і пауерліфтингу, віце-президент федерації WPC-WPO Ігор Побер.

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування