Кличко рекомендує Черновецькому не перетворюватися на Ваннікову

Понеділок, 10 грудня 2007, 15:19

Блок Віталія Кличка вважає, що мер Києва Леонід Черновецький занадто часто привселюдно витлумачує позицію президента України.

Так блок прокоментував заяву Черновецького про те, що Віктор Ющенко пообіцяв йому не підписувати закон про переобрання мера Києва.

"Останнім часом мер Черновецький освоює нове для себе амплуа - громадського прес-секретаря президента України. Тільки так можна пояснити його часті публічні тлумачення позиції глави держави", - цитує Ліга заяву блоку.

"Черновецькому варто було б ретельніше виконувати численні доручення секретаріату президента, дані йому під час останнього виклику на Банкову, замість того, щоб ворушити повітря непідтвердженими заявами", - йдеться в документі.

На думку представників блоку, немає жодних сумнівів у тому, що позиція коаліції по дострокових виборах мера залишиться незмінною.

"Свідченням цього є зареєстрований депутатами НУНС і БЮТ у парламенті проект постанови ВР щодо створення тимчасової слідчої комісії для розслідування протиправних дій мера Києва Черновецького", - йдеться в заяві.

Як відомо, раніше Черновецький заявив про гарантії з боку президента недопущення дострокових виборів Київського міського голови.

За словами мера, глава держави сказав, "що ні за яких умов не підпише закон про переобрання мера Києва".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News