Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" не "чіплятимуться" до Тимошенко за однієї умови

Понеділок, 10 грудня 2007, 16:38

Депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко не виключає, що голосування за обрання прем`єр-міністра передуватиме формуванню керівних і персональних складів парламентських комітетів.

Таку думку він висловив в коментарі УНІАН.

"Зараз наші представники в погоджувальній раді ведуть переговори відповідно до доручень фракції, сформованих у вигляді директив. Ми розраховуємо, що завтра парламент почне працювати конструктивно. Вже зараз знято багато суперечностей. Я не виключаю, що голосування щодо кандидатури прем`єр-міністра може відбутися раніше, ніж будуть сформовані комітети", - сказав Мірошниченко.

Водночас депутат вважає за необхідне внести відповідні зміни до Регламенту Верховної Ради, що дозволить змінити черговість голосування питань.

"Якщо з цього питання буде досягнуто компромісу й парламент працюватиме конструктивно, то ніхто не чіплятиметься, щоб продовжити повноваження уряду Януковича", - додав він.

Як відомо, 11 грудня парламент планує розглянути питання про призначення прем`єр-міністром лідера БЮТ Юлії Тимошенко, кандидатура якої запропонована коаліцією демократичних сил.

Водночас парламент досі не обрав першого віце-спікера і віце-спікера, а також не розподілив комітети.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування