Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк заборонив знищувати серце Києва

Вівторок, 11 грудня 2007, 09:39

Міністерство закордонних справ заборонило продовження будівництва житлового будинку, розпочате на замовлення МЗС на перетині провулка Десятинної і Пейзажної алеї в Києві, без узгодження з міністерством.

Про це повідомила прес-служба МЗС, передає Обком з посиланням на Українські новини.

Відповідно до наказу екс-міністра закордонних справ Арсенія Яценюка МЗС скасував повноваження акціонерного товариства "Українське майно" з керівництва спільною інвестиційною діяльністю з будівництва будинку, що були закріплені у відповідному договорі.

МЗС скасував повноваження акціонерного товариства в зв'язку з недотриманням низки положень договору зі спільної інвестиційної діяльності і широким суспільним розголосом справи.

Відтепер "Українське майно" не може проводити подальші роботи по будівництву житлового будинку від імені МЗС без узгодження з міністерством.

За повідомленнями ЗМІ, будівництво на перетинанні провулка Десятинної і Пейзажної алеї на замовлення МЗС викликало низку акцій протестів з боку мешканців прилеглих будинків і громадських організацій у зв'язку з вирубкою дерев і розміщенням будівництва на території заповідника "Древній Київ", що охороняється ЮНЕСКО.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування