Майже прем’єр обіцяє повну інвентаризацію

Вівторок, 11 грудня 2007, 12:18

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко назвала першим пріоритетом свого уряду те, щоб кожне зобов’язання, дане на виборах, було виконано.

Про це Тимошенко сказала, виступаючи з трибуни в якості кандидата на посаду прем’єра у вівторок.

"Найцінніше, що є у політиків, мусить бути дотримання слова, яке політики дають під час виборів. Перший пріоритет – це кожне зобов’язання перед людьми мусить бути чітко втілено в життя", - наголосила Тимошенко.

Вона підкреслила, що у випадку, якщо суспільство побачить замість роботи "знову корупцію, знову продажність, люди будуть ще раз робити свій вибір".

"Зараз, коли сформована демократична коаліція... ми можемо твердо сказати, що головним пріоритетом нашої команди і уряду мусить стати проведення не поточної ситуативної роботи, а глибинних чітких перетворень в кожній сфері нашого життя", - сказала Тимошенко.

"Починаючи від конституційної сфери, переходячи до питання створення найкращого інвестиційного клімату, і переходячи до соціальних питань, які мусять визначатись пенсійною реформою, податковою реформою", - додала вона.

"Команда, яка сьогодні підібрана, в повній мірі відповідає цим вимогам", - підкреслила Тимошенко.

Вона також пропонує "провести інвентаризацію", в яких сферах "живе і процвітає корупція, хаос, тіньовий лобізм".

"І на базі цієї інвентаризації крок за кроком закрити всі ці брудні дири і показати світу, що ми країна, яка не стоятиме на останньому місці за рівнем корупції", - додала вона.

"Ми здатні це робити. Ми не зв’язані ніякими тіньовими бізнес-зобов'язаннями", - наголосила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування