В НУНС впевнені, що Ющенку знову дали працювати

Вівторок, 11 грудня 2007, 12:49

Лідер фракції НУНС В’ячеслав Кириленко наголошує, що вперше з 2005 року з'явилась можливість створити сприятливі умови для роботи президента Віктора Ющенка.

"Ми переконані, що нарешті вперше з 2005 року всенародно обраний президент Ющенко тепер має більшість у парламенті, на яку він може спертися", - заявив Кириленко.

"Тепер демократична більшість мусить створити всенародному президенту умови для тієї діяльності, яка дозволить країні зробити різкий стрибок до європейських цінностей, європейських стандартів, до чесної зрозумілої і прозорої європейської політики", - додав він.

Кириленко також підкреслив, що демкоаліція мусить працювати і не повторювати "помилок 2005 року".

"Ми маємо демонструвати єдність у підходах. Ми повинні сто разів зважити перед тим, як запропонувати суспільству рішення. Це має бути таке рішення, з яким погодяться всі депутати демколаіції, але навіть по ключових питаннях і наші опоненти", - підкреслив він.

Він також наголосив, що значення парламентської опозиції повинно зростати. "НУНС не налаштований на логіку конфронтації. Опозиційні фракції повинні мати могутні і впливові важелі впливу на ситуацію, як в парламенті, так і в країні".

"Ті, хто зараз перебувають в парламентській меншості, не можуть почувати себе поза процесом ухвалення політичних рішень... "

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування