Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З голосуванням по Тимошенко розбиратиметься і СБУ

Вівторок, 11 грудня 2007, 14:15

Депутати Ярослав Федорчук, Олександр Омельченко, Іван Денькович написали заяву на ім'я генпрокурора Олександра Медведька та голови СБУ Валентина Наливайченка з проханням перевірити причини збоїв у роботі системи "Рада".

Про це повідомив журналістам представник БЮТ Андрій Кожем'якін.

За його словами, у разі доведення факту зовнішнього втручання у роботу системи "Рада", причетні до цього можуть бути звинувачені по трьох статтях кримінального кодексу.

"Є три статті , які я тут бачу. Перша - втручання у роботу системи "Рада", друга – втручання у роботу народного депутата і третє - набагато серйозніше – це посягання на конституційний лад, тому що голосування було за прем’єр-міністра"

Кожем'якін показав список поіменного голосування , в якому видно, що комуністи і блок Литвина під час голосування витягли свої картки з приладів.

Коли депутат голосує, у розшифровці стоїть позначка "+". Коли проти – позначка "-". Коли не беруть участі у голосуванні – стоїть "0". А в цій розшифровці, біля прізвищ "регіоналів", комуністів і блоку Литвина стоять крапки, що означає, що картки були вилучені.

Водночас, відповідаючи на питання щодо можливості втручання в систему "Рада", яка має багатоступеневий захист, він припустив, що фальсифікація відбулася з відома працівників апарату ВР.

"От у вас на телефоні є система захисту. Це пін-код, і його виставляє власник. Ну от, там теж є система захисту", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування