"Регіонали" розтрощили робоче місце Яценюка

Вівторок, 11 грудня 2007, 14:49

Один з лідерів НУНС Юрій Луценко заявляє, що депутати від Партії регіонів розгромили робоче місце спікера Верховної Ради Арсенія Яценюка.

Про це Луценко заявив у вівторок на брифінгу в кулуарах Верховної Ради.

"Як мінімум о 16:00 голова Верховної Ради мав вийти на своє робоче місце і продовжити розгляд питання, яке не завершено – обрання прем’єра", - заявив він.

"Він цього зробити не зможе, бо поки ми думали, як узгодити всі позиції всіх фракцій, Партія регіонів вщент знищила його робоче місце", - підкреслив Луценко.

За його словами, було знищено "верхній мікрофон, вмонтований мікрофон, кабелі, які ведуть від робочого місця, розібрано фактично все живлення цього робочого місця".

"Арсеній Петрович може прийти з мегафоном, але це не наш метод. Принаймні, це буде остаточно ганьбити не Партію регіонів, на жаль, а український парламент. Ми на це не підемо", - наголосив він.

Відповідаючи на закиди, що "помаранчеві", будучи опозицією, теж ламали мікрофони, він сказав: "Ми ламали мікрофони, але не просилися до вас в коаліцію".

"Такого ще не було, щоб нас нищили і просилися до нас в коаліцію, нас поливали брудом і пробували купити і залякати. І при цьому казати, що ми будемо партнерами. Це щось нове навіть з точки зору халявщика Льоні Голубкова, який казав: Ми не халявщики - ми партнери", - зазначив Луценко.

"В даному випадку ми не бандити - ми партнери. Грають не по Станіславському", - додав він.

"Окремо хочу зауважити, що Партія регіонів виявилась мудрішою. Якщо не можна купити депутата за 10 мільйонів..., можна дешевше купити систему для голосування. На місці цих депутатів міг бути кожен з нас...Це задуманий результат", - зазначив він і додав, що Микола Азаров на погоджувальній раді прямо казав, що під час голосування за Тимошенко буде 225 голосів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування