Януковичі бачать у голосуванні по Тимошенко "божий знак"

Вівторок, 11 грудня 2007, 16:17

Депутат від Партії регіонів Сергій Льовочкін вважає, що результат голосування по кандидатурі Юлії Тимошенко на посаду прем’єр-міністра у вівторок довів, що парламентська коаліція без Партії регіонів неможлива.

Про це він заявив у коментарі прес-службі Партії регіонів.

"Сьогоднішнє голосування логічне: коаліція з перевагою в 2-3 голоси недієздатна. І це повинно ще раз нагадати тим, кому здається, що коаліція без Партії регіонів можлива, нереальність подібного підходу", - заявив Льовочкін.

При цьому запитання прес-служби Партії регіонів звучало так: "Результат голосування за кандидатуру прем’єр-міністра 11 грудня дехто називає "технічним моментом", а дехто – Божим знаком. Як Ви його оцінюєте?".

Як відомо, у вівторок, 11 грудня, президент Віктор Ющенко з парламентської трибуни представив кандидатуру Тимошенко на посаду прем'єр-міністра, однак за неї проголосували лише 225 депутатів з необхідних 226-ти.

Парламентська коаліція стверджує, що результати голосування за системою "Рада" були сфальсифіковані і має намір наполягати на переголосуванні по призначенні Тимошенко на посаду прем'єра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News