Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До системи "Рада" допустять силовиків

Вівторок, 11 грудня 2007, 16:50

Управління Держохорони забезпечить доступ до системи "Рада" представникам правоохоронних органів, а також депутатам, які ініціюють проведення перевірки її роботи на предмет можливих фальсифікацій.

Про це журналістам сказав голова Управління Держохорони Валерій Гелетей.

"Ми надамо можливість правоохоронним органам, в тому числі Службі безпеки, до якої звернулися депутати, доступ до системи для перевірки", - сказав він.

За словами Гелетея, у разі порушення кримінальної справи за даним фактом СБУ і Генпрокуратурі буде надано можливість заходити до всіх приміщень, де стоять комп’ютери системи "Рада".

Водночас він не зміг відповісти на питання, скільки орієнтовно може тривати ця перевірка, оскільки розібратися з системою "Рада" можуть тільки експерти, які її впроваджували.

Відповідаючи на питання, чи не було у вівторок якихось ексцесів у приміщеннях, у яких розташовані сервери, він сказав, що "всі працювали у звичному режимі і нічого не було такого, на що треба було б звернути увагу".

На запитання, чи не має намірів Держохорона залучити своїх працівників для охорони сесійної зали, "в якій Яценюку постійно трощать робоче місце", Гелетей сказав:

"Ми забезпечуємо фізичний доступ до сесійної зали і безпеку всюди, тільки не в сесійній залі".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування