Партія регіонів буде судитися з Тимошенко через моральну травму

Вівторок, 11 грудня 2007, 17:23

Партія регіонів висловлює обурення звинуваченнями щодо причетності її депутатів до провалу голосування по кандидатурі Юлії Тимошенко на посаду прем’єр-міністра.

"Ми неодноразово звертали увагу громадськості на явну слабкість та нестабільність коаліційного утворення на базі двох парламентських фракцій. Сьогоднішні події довели нашу правоту: БЮТ та "НУ-НС не можуть забезпечити формування владних органів, налагодження стабільного законодавчого процесу та ефективного управління державою", - йдеться в заяві партії.

На думку регіоналів, опоненти в черговий раз намагаються "по-дитячому перекласти відповідальність за свою недієздатність на "поганого дядька".

"Але зовсім не по-дитячому звучать інсинуації та образи, які лунають у бік Партії регіонів, підриваючи її репутацію в очах українських громадян", - зазначають регіонали.

"Партія регіонів вважає таку ситуацію неприпустимою. Партію регіонів підтримують мільйони громадян, і нікому не дозволено безкарно паплюжити її ім’я", - йдеться в заяві.

Партія регіонів буде звертатись до суду із позовом щодо відповідальності представників коаліції за безпідставні звинувачення.

"Ми примусимо наших опонентів публічно, в прямому телевізійному ефірі, радіо та в друкованих ЗМІ, вибачитись перед мільйонами наших співвітчизників", - сказано в заяві.

Як відомо, під час голосування за прем'єрство Тимошенко та голосування про повернення до цього питання система "Рада" двічі дала результат 225 голосів.

Після чого депутати БЮТ і НУНС заявили, що їх картки не спрацювали. Коаліція підозрює навмисне втручання в роботу системи "Рада" і програмування її на результат 225 голосів з боку Партії регіонів.

При цьому депутат Лук'янов від ПР особисто вихопив картку в голови ВР Арсенія Яценюка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування