"Регіонали" поміняли блокаду спочатку на комітети, а потім - на вибачення

Середа, 12 грудня 2007, 11:23

У вівторок ввечері представники опозиції і коаліції погодили розподіл практично всіх комітетів Верховної Ради.

Про це заявив один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов.

"Ми погодили практично всі комітети. Змушені були, щоб тільки задовольнити амбіції наших опонентів, навіть збільшити кількість комітетів на один, розділивши комітет з питань фінансів і банківської діяльності, на комітет фінансів і банківської діяльності і комітет податкової і митної політики", - сказав він.

"Практично всі пропозиції були задоволені і домовились з ними, що сьогодні зранку за наявності повторного подання від президента на кандидатуру прем’єра, вони дають можливість проголосувати і кандидатуру прем’єра, і весь склад уряду", - розповів Турчинов.

За його словами, представники фракцій домовились віддати 14 комітетів опозиції і 14 - більшості.

Водночас, за словами Турчинова, зранку у середу "Регіони" порушили ці домовленості і знову заблокували трибуну Верховної Ради.

"Ми знову зібрали погоджувальну раду. Представники Партії регіонів висунули нову пропозицію, щоб коаліція публічно вибачилася перед їхньою фракцією за всі образи", - розповів він.

На його думку, таку вимогу "не можна розглядати навіть, як анекдот".

"Робиться все, щоб тільки заблокувати обрання нового уряду і продовжити агонію уряду Януковича. Жодних серйозних пояснень щодо блокування, крім незрозумілих мотивів, що вони ображені і хочуть вибачень, вони не надали", - сказав Турчинов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News