Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У США обережно похвалили вибір Путіна

Середа, 12 грудня 2007, 12:37

Держсекретар США Кондоліза Райс позитивно охарактеризувала спадкоємця нинішнього президента Володимира Путіна Дмитра Медведєва як людину і політика.

Про це вона сказала в опублікованому в середу інтерв'ю газеті "USA Today" на прохання висловитися з приводу висування Дмитра Медведєва кандидатом у президенти Росії.

"Я знаю Дмитра Медведєва. Я зустрічалася з ним кілька разів. Він дуже розумна людина. Він з іншого покоління", - сказала вона.

"І він той, хто відповідає за деякі цікаві програми в Росії, що істотно прагнуть диверсифікувати економіку, а також за велику роботу в регіонах по підключенню країни до Інтернету і за безліч подібних речей", - додала Райс.

"Таким чином, він має визначений портфоліо, що становить інтерес з погляду того, куди Росія може піти в економічному плані. Він також голова (ради директорів) "Газпрому", і це вже інший кінець спектру", - сказала вона.

"Але знаєте, - додала вона, - я сподіваюся, що прийде час, коли Росія буде йти до президентських виборів, на яких буде реальний шанс для дійсно конкурентних виборів".

На думку Райс, "демократичні процеси зробили крок назад у Росії".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування