ЯЦЕНЮК ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ ПРАЦЮВАТИ... Він в кабінеті

Середа, 12 грудня 2007, 13:14

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк може відмовитись вести засідання Верховної Ради в умовах подальшого блокування.

Такий висновок можна зробити зі слів одного з лідерів НУНС Юрія Луценка, озвучених ним в середу.

"На момент, коли я вийшов від голови Верховної Ради, він залишив приміщення і сказав, що в таких умовах, які Партія регіонів створила йому в президії, він відмовляється працювати, бо для нього це принизливо", - сказав він.

Луценко додав, що це було о 12 годині.

Він додав, що "блокувати трибуну можна, але сідати в крісло віце-спікера, виривати картку спікера – це переходить грань нормальної людської гідності".

"Він (Яценюк) каже: "Мені що працівників управління держохорони поставити навколо свого крісла?" і між іншим, я його підтримую. Можливо – це єдиний вихід", - сказав Луценко, додавши, що не заздрить Яценюку, який "фактично залишив Лук'янова безкарним".

Тим часом у сесійній залі парламенту станом на 14:37 практично порожньо. У залі присутні лише кілька депутатів від Партії регіонів, які сидять на своїх місцях. Разом із цим, вихід на трибуну для голови Верховної Ради все одно заблокований стільцями.

***

Як повідомили в прес-службі Верховної Ради, Яценюк не бере участь у засіданні погоджувальної ради. Він перебуває у себе в кабінеті

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування