НУНС незадоволений міністрами, які підсунув секретаріат

Середа, 12 грудня 2007, 15:16

НУНС дійсно не сприймає деяких кандидатів на міністерські посади, яких нав'язує фракції секретаріат президента, і ці кандидати не одержать підтримки депутатів від "Народної самооборони".

Таку інформацію підтвердив в інтерв'ю журналістам народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Геннадій Москаль, повідомляє Ліга.

Як передає кореспондент Ліги, Москаль уточнив, що претензії є до половини списку.

"Не можна нав'язувати тих осіб, які не сприймаються більшістю фракцій", - сказав він.

У той же час, він відмовився уточнити, чи йде мова про кандидатури Миколи Оніщука, Василя Кременя і Юрія Єханурова, хоча і визнав: "питання є і до кандидатур по президентській квоті".

"Ми на фракції відкрито висловили свої претензії проти тієї чи іншої кандидатури. Їх повинні довести до секретаріату президента і запропонувати інші. Якщо будуть запропоновані ці - за цих ми голосувати не будемо", - сказав він.

При цьому Москаль підкреслив, що до кандидатур, які повинні бути призначені за квотою БЮТ, питань нема, "це - їхня справа".

На прохання кореспондента Москаль уточнив, що спірні міністерські кандидатури нав'язуються фракції НУНС саме секретаріатом президента. "А що, у нас є ще якийсь деструктивний орган у країні?!" - запитав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування