Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черновецького думають, що на них почали криваве полювання

Середа, 12 грудня 2007, 16:34

У Блоці Черновецького в Київській міській раді стверджують, що за їх депутатами полює криміналітет на замовлення політичних опонентів.

Про це в блоці заявляють у зв'язку з нападом на депутата Михайла Яковчука, повідомляє Ліга.

Як повідомляє "5 канал", лідер фракції Блоку Черновецького в Київському міський раді Денис Комарницький прокоментував ситуацію так: "Це надзвичайно страшна ситуація, тому що Михайла Яковчука зустріли вночі двоє і просто ножами нанесли йому важкі тілесні ушкодження".

"Він втратив три літри крові. Це жахлива ситуація, але, безперечно, вона пов'язана з діяльністю депутатів нашого блоку. Однак безпосередньо це пов'язано з тими тіньовими схемами, які дотепер існують на тих чи інших комунальних підприємствах міста Києва", - сказав депутат.

Як відомо, уночі 8 грудня двоє невідомих важко поранили ножем у живіт депутата Київради Яковчука (фракція Блоку Леоніда Черновецького) на вулиці Тарасівській у Києві. За словами свідків, після паркування машини двоє невідомих пішли за депутатом і завдали йому кілька ударів ножем.

Яковчук очолює постійну комісію Київрада з питань промисловості, підприємництва і регуляторної політики. Він займається питанням повернення комунальних кінотеатрів у власність міста, здійснюючи перевірку їхньої діяльності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування