Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" скаржаться на тиск Балоги і погрожують "публічними діями"

Середа, 12 грудня 2007, 18:23

Партія регіонів заявляє, що секретаріат президента на чолі з Віктором Балогою чинять тиск на депутатів Верховної Ради з метою змусити їх проголосувати за призначення Юлії Тимошенко на посаду прем'єра.

Про це йдеться в заяві Партії регіонів, розповсюдженій її прес-службою в середу ввечері.

Зокрема, за інформацією "регіоналів", у секретаріаті президента "продовжується інтенсивна обробка депутатів, а точніше – чиниться грубий тиск із метою змусити парламентарів повторно, по-єфрейторськи одноголосно проголосувати за "сердечну" Тимошенко".

"Мова йде не тільки про "помаранчевих" депутатів, а й про представників інших політичних сил, які не входять до коаліції", - заявляють "регіонали".

"Заявляємо про категоричну неприпустимість подібного тиску, що суперечить усім нормам закону і принципам демократії. Закликаємо керівника секретаріату президента Віктора Балогу припинити будь-які спроби втручання президентської канцелярії в роботу Верховної Ради", - йдеться у заяві.

У противному випадку Партія регіонів має намір вдатися до "адекватних публічних дій".

"Ми переконані, що повторне висування президентом кандидатури Тимошенко є хоч і конституційним, але безглуздим. Протягування її силою на цю посаду лише збільшить протистояння в парламенті", - сказано в заяві.

На думку "регіоналів", повторне голосування за Тимошенко приречено на провал.

"Юлії Володимирівні залишається хіба що з глибоким сумом подивитися услід урядовому потягу, який проходить повз", - сказано в заяві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...