Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіоналам" уже не подобається блокувати трибуну

Четвер, 13 грудня 2007, 08:57

У лавах опозиції, яка у середу блокувала трибуну Верховної Ради, не даючи почати пленарне засідання, теж назріває невдоволення тим, що відбувається.

Так, депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл поділився обуренням із кореспондентом "Комерсант-Україна":

"Хочу забрати портфель із зали і боюся заходити. Раптом мене одразу на блокування трибуни поставлять... А я не хочу цього робити, не подобається мені все це..."

При цьому Чорновіл додав: "Працювати хочеться по-нормальному".

Видання також зазначає, що "рядові" депутати – зокрема, і від фракцій парламентської коаліції, весь день у середу "ходили без діла" по сесійній залі і "не ховали свого роздратування".

"Як це називається? Нічого не говорять, не повідомляють про перерву. А вечірнє засідання взагалі скасували, забувши нам повідомити", - обурювався депутат фракції "Наша Україна-Народна самооборона" Геннадій Москаль.

Як відомо, у середу засідання Верховної Ради не змогло початися, оскільки депутати від Партії регіонів блокували трибуну і підхід до президії парламенту.

Крім того, спікер Арсеній Яценюк не з'явився на погоджувальну раду лідерів фракцій, призначену на 13:00 і проведену пізніше, хоча, за повідомленнями прес-служби Верховної Ради, перебував у стінах парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...