"Регіони" можуть повернутися до Тимошенко

Четвер, 13 грудня 2007, 08:58

Один з лідерів Партії регіонів Раїса Богатирьова не виключає, що в четвер парламент може повернутися до питання призначення прем’єра.

Як повідомила Богатирьова журналістам, це можливо у разі виконання їх вимог.

"Ми хочемо розглянути питання розподілу комітетів, та заслухати в.о. голови СБУ з питання втручання в систему "Рада", - сказала Богатирьова.

Вона закликала раз і назавжди поставити крапку в питанні правдивості роботи системи "Рада".

"Адже, по суті, можна поставити під сумнів будь-яке голосування, в тому числі і за спікера, адже затвердження форми бюлетеня також відбувалося системою "Рада", - сказала вона.

"Якщо ми сьогодні закінчимо питання розподілу комітетів та звіти в.о. голови СБУ, після цього можемо перейти до голосування за прем'єр-міністра", - додала вона.

У свою чергу один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов заявив, що "подання президента на призначення прем’єра має розглядатися позачергово і негайно".

"Якщо сьогодні не буде розблоковано роботу парламенту, якщо Партія регіонів і далі буде займатися шантажем, ми будемо ухвалювати рішення, які розблокують роботу парламенту", - заявив Турчинов.

"Я не бачу, як Партія регіонів може висувати нам вимоги, адже парламент працює в межах регламенту і Конституції", - додав він.

На уточнююче питання, чи буде в четвер голосування по Тимошенко, Турчинов тільки сказав: "Сьогодні 13 число..."

""

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування