Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк розбереться з крадієм-регіоналом по всій програмі

Четвер, 13 грудня 2007, 10:25

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк має намір одразу після створення регламентного комітету у парламенті передати до нього матеріали відносно того, як член Партії регіонів Владислав Лук'янов забрав у нього картку під час голосування за повернення до питання про призначення прем'єр-міністра.

"Я буду діяти виключно у відповідності до регламенту. Щойно буде створено регламентний комітет Верховної Ради, я подам усі необхідні документи", - заявив Яценюк на початку засідання.

"Члени комітету порадяться і ухвалять рішення про подачу заяви до правоохоронних органів", - додав він.

Реклама:

За словами голови Верховної Ради, "мова йде не про Яценюка". "Мова йде про авторитет однієї з гілок влади – законодавчої гілки влади", - заявив спікер.

Як відомо, у вівторок після провального голосування по кандидатурі Юлії Тимошенко на посаду прем'єр-міністра, Яценюк запропонував депутатам повернутися до розгляду питання про переголосування.

У цей час представники Партії регіонів заблокували трибуну, а Владислав Лук'янов вихопив картку Яценюка. Таким чином для повернення до голосування по прем'єру не вистачило одного голосу.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...