Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Картковий "крадій" з Партії регіонів почубився з БЮТівцем

Четвер, 13 грудня 2007, 10:57

У залі засідань Верховної Раді сталася коротка сутичка між депутатом від БЮТ Олегом Ляшком та регіоналом Владиславом Лук'яновим.

Після обговорення порядку денного, Лук'янов вийшов на трибуну для репліки щодо своїх дій проти голови Верховної Ради Арсенія Яценюка, коли він вихопив в голови карточку для голосування.

"Я хочу сказати, що Верховна Рада у своїй роботі керується не лише нормами регламенту, але й Конституцією та іншими законами. Під час голосування у вівторок ви порушили закон про Кабмін у частині 8 статті 8, де сказано, що в разі неприйняття рішення повторна процедура (обрання прем'єра) відбувається за п. 2 ст. 8.", - зачитав депутат із книжки, яку йому дали колеги.

"Те, що спікер неодноразово порушував регламент, дозволяє мені ставити питання....", - попередив Лук'янов, але не встиг договорити, оскільки його час закінчився.

Це викликало обурення в залі, на що голова Верховної Ради відповів поблажливим тоном: "Хай закінчить депутат, х-а-а-й".

"БЮТ розуміє, що в них немає 226 голосів, але не треба в односторонньому порядку...", - продовжив Лук'янов.

Але закінчити регіонал знову не встиг, бо в комір його костюма вчепився бютівець Олег Ляшко. До трибуни одразу підбігли інші регіонали, включаючи Бориса Колесникова. Відбулася незначна сутичка, яка тривала не більше півхвилини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...