Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" і БЮТівці пересварилися через питання: а чи був Федорчук?

Четвер, 13 грудня 2007, 12:04

БЮТівець Ярослав Федорчук, картка якого не спрацювала під час голосування за обрання Юлії Тимошенко на посаду прем’єра, на той момент був відсутній у залі.

Про це з трибуни парламенту у четвер заявив представник Партії регіонів Юрій Мірошниченко.

"У мене є лист, підписаний трьома депутатами - Анатолієм Семиногою, Миколою Сівульським, Кондратюком (усі – з БЮТ), скерований на голову Верховної Ради і в.о. голови СБУ, де йдеться про те, що депутата Федорчука на момент голосування у залі не було", - сказав він.

"Ви знаєте, що не можна говорити про зарахування голосів, якщо депутат особисто не здійснював голосування", - додав Мірошниченко.

У свою чергу Сивульський спростував заяву Мірошниченка і засвідчив, що Федорчук був у залі і голосував за Тимошенко.

"Мені дуже шкода, що для досягнення певних політичних цілей використовуються негідні методи. В нашому запиті сказано, що Федорчук був на місці, що він голосував "за" і ми свідчимо, як сусіди, що він це робив", - сказав він.

"Після того, як Федорчук, який проголосував "за", пішов з’ясовувати, чому його картка не проголосувала, я перевірив його пульт. Встановилося, що натискання кнопки "Меню" не горить, це означає, що картка не працює в системі. Витягую картку – вставляю її в гніздо – система не працює. Я кидаюсь до працівників системи: чому заблокували картку Федорчука? І тільки після того, як Кондратюк – 5 чи 6 разів вставив і витяг картку, вона запрацювала", - розповів БЮТівець.

Депутат від НУ-НС Олександр Омельченко, картка якого теж не спрацювала під час голосування за Тимошенко, також підтвердив, що він голосував "за".

"Я знаю і вірю в те, що картка Олександра Омельченка голосувала не до дзвінка і не після дзвінка. Вона голосувала своєчасно, я отримав значок. А голосував мій палець півтори секунди чи дві... Нет худа без добра. Ми переконались, що це питання політичне, етичне тих депутатів, які не повірили мені як депутату", - сказав Омельченко.

"Мені сказали сусіди один і другий, які бачили, як я голосував", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...