Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головним тестом коаліції стане не Тимошенко, а...

Четвер, 13 грудня 2007, 13:48

Політолог, член "НУ-НС" Ігор Жданов вважає, що одним із головних випробувань коаліції буде голосування не за прем'єрство Юлії Тимошенко, а за персональний склад майбутнього уряду.

"Ми бачили, що фактично у Юлії Володимирівни є 227 голосів необхідних для її обрання на посаду голови уряду", - йдеться у коментарі Жданова.

"Рано чи пізно (ймовірно, що 14 грудня) відбудеться голосування з цього питання. Однак, вже сьогодні ми бачимо серйозні протиріччя всередині фракції блоку "НУ-НС" стосовно окремих кандидатур від цієї фракції на міністерські посади", - підкреслив він.

Політолог додав, що не всі депутати нашоукраїнці сьогодні готові віддати свої голоси за кандидатури міністрів.

"Парламентарі висловлювали заперечення стосовно претендентів на міністерства освіти, культури та оборони", - відзначив Жданов.

"Ймовірно, що час до прем'єрського голосування буде використаний для проведення консультацій як всередині фракції, так і з президентом Віктором Ющенком та його секретаріатом", - додав він.

Також політолог відзначив, що депутати від коаліції повністю усвідомлюють важливість майбутніх голосувань, однак вони також розуміють необхідність призначення професіоналів, які користуються підтримкою суспільства, у помаранчевий уряд "другого призову".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування