Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" не бачать в уряді Тимошенко випускників Гарварду

П'ятниця, 14 грудня 2007, 10:44

Член фракції Партії регіонів Василь Горбаль вважає, що Юлія Тимошенко буде обрана прем'єр-міністром, однак критикує склад її майбутнього Кабінету міністрів.

"Думаю, Юлія Володимирівна таки стане прем'єром, хоча той склад уряду, який вона пропонує, складно назвати зірковим", - сказав депутат в інтерв'ю "Україні молодій".

"Він анітрохи не відповідає програмі "Український прорив", з якою Тимошенко йшла на вибори. Я б розумів, якби там пропонувалися випускники Гарварду, ще якісь уми, але те, що ми бачимо...", - додав він.

На зауваження, чи багато випускників Гарварду в уряді Віктора Януковича, Горбаль відповів: "Але ж тільки Тимошенко йшла на вибори з такою амбітною програмою, обіцяючи якусь надзвичайну економічну казку".

"А я поки не бачу в складі її уряду потенційних творців цієї казки. Жодного. Хіба що Пинзеника... Але я надто багато про нього знаю", - сказав він.

На питання, чи підтримає Партія регіонів пакет із 12 законопроектів, які коаліція має намір ухвалити як першочергові, Горбаль зауважив: "Ну, по-перше, ще невідомо, які саме з цих законопроектів залишаться".

Відносно того, що в пакеті може залишитися проект закону про імперативний мандат, депутат висловив припущення, що "самі ініціатори такого закону його не підтримають або принаймні значна частина коаліції".

"Навіть на зустрічі (фракції Партії регіонів) із тоді ще кандидатом у спікери Арсенієм Яценюком він підтвердив, що дискусії з приводу імперативного мандата будуть вельми жвавими й емоційними", - розповів Горбаль.

"І сказав, що сам не вірить у його ухвалення. Думаю, йому краще відомо про атмосферу всередині коаліції загалом та фракції "Нашої України - Народної самооборони" зокрема", - додав він.

Коментуючи можливість підтримки проекту про зміну Київського міського голови, Горбаль заявив, що "з цим питанням і сама коаліція поки що не розібралася, а отже, воно може дуже затягнутися в часі або й узагалі залишитися невирішеним".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування