Ющенко вже має вимогу до наступника Януковича

П'ятниця, 14 грудня 2007, 11:52

Президент Віктор Ющенко вимагатиме від нового уряду впровадження ефективних програм соціальної підтримки ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Про це він заявив під час церемонії покладання квітів до пам’ятного знака "Воїнам Чорнобиля" та меморіального кургану "Героям Чорнобиля", повідомляє прес-служба президента.

Глава держави у своєму зверненні з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС також запевнив, що наполягатиме, "щоб герої Чорнобиля завжди відчували постійну увагу, підтримку і турботу держави".

"Щоб були створені всі умови для їх соціальної і медичної реабілітації, вирішені усі життєво важливі питання, починаючи від гідних розмірів пенсій і до забезпечення достойних умов життя, сучасного медичного обслуговування", - наголосив Ющенко.

Під час покладання квітів до меморіалів президент також вшанував подвиг героїв Чорнобиля хвилиною мовчання.

У церемонії разом з президентом взяли участь голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, прем’єр-міністр Віктор Янукович, глава секретаріату президента Віктор Балога, голова Київської ОДА Віра Ульянченко, голова КМДА Леонід Черновецький, в.о. голови Служби безпеки Валентин Наливайченко та інші.

Як відомо, за указом президента від 10 листопада 2006 року День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС відзначається щорічно 14 грудня, у день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування