НУНС хоче лише чотири комітети

П'ятниця, 14 грудня 2007, 12:46

Фракція блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" претендує на керівництво 4 комітетами Верховної Ради.

Про це Українським Новинам сказав депутат Ради від НУНС Тарас Стецьків.

"Точно погоджені (комітети) державного будівництва й місцевого самоврядування, євроінтеграції й паливно-енергетичного комплексу. 4 комітет, на який ми претендуємо... - це комітет із питань правосуддя (судочинства)", - сказав він.

Стецьків зазначив, що найбільш імовірні претенденти на керівництво в комітетах із євроінтеграції й ПЕК - Борис Тарасюк і Микола Мартиненко відповідно.

"Два інші комітети поки в стадії дискусії", - сказав він.

За словами парламентарія, на керівництво в комітеті з державного будівництва й місцевого самоврядування претендують Юрій Ключковський від партії "Народний союз "Наша Україна" й Олександр Омельченко від групи "Народна Самооборона".

На керівництво в комітеті із судочинства Володимир Мойсик від партії "Народний союз "Наша Україна" і Володимир Стретович від групи "Народна Самооборона".

За словами Стецьківа, відповідно до домовленості між фракціями, коаліція одержує 14 комітетів, тобто 10 - блок Юлії Тимошенко й 4 - НУНС.

Як відомо, основна дискусія, яка проходить навколо розподілу комітетів, стосується права призначати голову комітету із судочинства.

Фракція Партії регіонів наполягає на тому, щоб її очолив її представник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...