Україні обіцяють, що з Медведєвим нам буде не солодко

П'ятниця, 14 грудня 2007, 14:38

Директор Інституту країн СНД, депутат російської Держдуми Костянтин Затулін вважає, що перший віце-прем`єр РФ Дмитро Медведєв у разі обрання на посаду президента Росії вестиме жорсткішу політику стосовно України.

Про це він сказав у п'ятницю під час відеомоста "Київ-Москва", повідомляє УНІАН.

"Україні доведеться зіткнутися з досить жорстким парламентарієм, який виглядає лібералом у внутрішньому рейтингу можливих наступників Путіна, але насправді є безперечним прагматиком у тому, що стосується відносин з Україною", - сказав Затулін.

У той час він вважає, що висунення Медведєва як єдиного кандидата на посаду президента РФ від ряду партій є доброю новиною для українсько-російських відносин, але поганою для тих українських політиків, які "вдають, але не розвивають відносини між обома країнами".

За словами Затуліна, Медведєв досить проінформований про справжні проблеми російсько-українських відносин, про позицію політичних еліт в Україні, оскільки, обіймаючи посади керівника адміністрації президента і першого віце-прем`єра, отримував інформацію з України з перших рук.

Як повідомлялося, 10 грудня президент Росії Володимир Путін підтримав кандидатуру першого віце-прем`єра РФ Медведєва як єдиного кандидата в президенти від партій "Єдина Росія", "Справедлива Росія", Аграрної партії і партії "Громадянська сила".

Вибори президента РФ відбудуться в березні 2008 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування