УЄФА знову написало про стадіон. Суркісу більше не вірять

П'ятниця, 14 грудня 2007, 16:19

УЄФА повторно підтверджує свою позицію про неможливість проведення фінального матчу Євро-2012 на національному спортивному комплексі "Олімпійський", якщо не буде демонтований торгово-розважальний комплекс "Троїцький" перед стадіоном.

Як повідомили УНІАН в інформ-службі ФФУ, про це йдеться в листі президента УЄФА Мішеля Платіні директору ТОВ "Юджин" Олександру Субіну.

"Просимо прийняти до уваги, що УЄФА не вважає себе спірною стороною, і ми тому не відповідатимемо на Ваш запит про інформацію. УЄФА є партнером Федерації футболу України, і тому ми люб`язно просимо Вас безпосередньо звертатися до неї з цього питання. Федерація футболу України офіційно проінформована про нашу позицію", - йдеться в листі.

22 листопада Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс підкреслив, що УЄФА в своєму листі від 21 листопада підтвердила свою позицію щодо неможливості проведення на НСК "Олімпійський" матчів фіналу Євро-2012, якщо не буде демонтований ТРЦ "Троїцький" перед стадіоном.

У той же час, після прес-конференції Суркіса представник засновників ТОВ "Юджин", керівник проекту будівництва ТРЦ "Троїцький" Сергій Овчинников заявив, що "Юджин" налаштований на пошук компромісного рішення з органами влади стосовно проекту будівництва ТРЦ, при цьому розкритикував неконструктивну позицію в цьому питанні керівництва ФФУ.

"Григорій Михайлович (Суркіс) сьогодні не навів жодного доказу. Всі ці заяви голова ФФУ з різними варіаціями робить кілька місяців підряд. При цьому ми чуємо виключно його трактування подій навколо "Троїцького", без будь-яких реальних підтверджень з боку УЄФА, окрім переведеного керівництвом ФФУ листування", - сказав Овчинников.

23 листопада Федерація футболу України назвала безглуздими заяви компанії "Юджин" про відсутність вимоги УЄФА щодо необхідності демонтувати торгово-розважальний центр "Троїцький" перед Національним спортивним комплексом "Олімпійський" у Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування