Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В НУ-НСі у Плюща з'явився однодумець по "ширці"

Неділя, 16 грудня 2007, 14:05

Лідер УРП "Собор", народний депутат від НУ-НС Анатолій Матвієнко вважає, що в нинішніх умовах найкращим виходом для України "залишається створення широкої парламентської коаліції за участю БЮТ, блоку НУ-НС та Партії регіонів".

"Коли Плющ говорить за широку коаліцію, то Тимошенко кричить, що це зрада. Коли Матвієнко каже, що найкращою коаліцією була б коаліція БЮТ, Нашої України та Партії регіонів це теж не сприймається", - зазначив він на прес-конференції в Чернівцях.

"Нам сьогодні треба бути готовим до викликів, які стоять перед суспільством. Ці виклики полягають у системній реформі, яка потребує конституційних змін. Крім політичної, це і пенсійна, земельна, податкова, освітня реформи та інші", - переконаний Матвієнко.

На його думку, "в 228 голосів це все "не вирішиться ніколи".

"Регіони" бояться нового перерозподілу власності. І для того, щоб не обрати Тимошенко і дестабілізувати ситуацію в ім’я власної користі, вони ходять і шукають, кого ж можна купити. Із 227, які залишилися, двох знайти на кожну ситуацію голосування дуже легко", - вважає він.

Водночас, на переконання Матвієнка, Юлія Тимошенко готує собі "запасний варіант на президентські вибори" і тому не хоче широкої коаліції.

Він також вважає, що Партії регіонів сьогодні "війна вигідна", оскільки із моменту проголошення демократичної коаліції всю відповідальність за ситуацію в державі "несемо ми, а не вони".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування