Тимошенко діятиме так, щоб і Україна отримала вигоду від Росії

Понеділок, 17 грудня 2007, 11:52

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що відносини з Росією будуть стабільними, гармонійними і партнерськими.

Про це вона заявила в інтерв`ю "Известиям в Украине", передає УНІАН.

За словами Тимошенко, питання постачання і транспортування газу будуть вирішені в ході переговорів.

"Ми хочемо діяти так, щоб вигода України і Росії була взаємною", - сказала Тимошенко.

Лідер БЮТ відзначає, що не втрачаючи контактів з Росією, Україна повинна крок за кроком наближатися до Євросоюзу і Світової організації торгівлі.

"Нам необхідно увійти до зони вільної торгівлі і домогтися спрощення візового режиму для наших громадян", - підкреслила Тимошенко.

Водночас, лідер БЮТ упевнена, що Верховна Рада призначить її прем'єр-міністром, а демократична коаліція єдина, як ніколи.

"Ми зібрали достатню кількість голосів і, без сумніву, ми й владу сформуємо, і результат країні дамо", - цитують Тимошенко "Українські новини".

При цьому лідер БЮТ не виключає можливості переговорів із блоком Литвина.

На думку Тимошенко, меншість боїться її приходу до влади:

"У меншості є побоювання, що ми з'ясуємо, як використовувалися державні фінанси, як приватизувалася державна власність. До того ж, наші опоненти не бажають призначення нового генерального прокурора й глави Міністерства внутрішніх справ".

За її словами, такі побоювання цілком обґрунтовані: "Я думаю, що їх побоювання мають підстави, тому що колись потрібно припинити злочинні дії влади, незаконне ставлення до державних ресурсів, фальсифікації виборів і багато іншого непривабливого".

Тимошенко також упевнена, що роботи в нового Кабінету міністрів буде дуже багато й припускає, що їй доведеться знову поставити розкладачку в робочому кабінеті. "Обов'язково (принесу розкладачку) - роботи в нового уряду буде дуже багато", - сказала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News