У "НУ-НС" назвали новий варіант "ширки" Регіонів пережитками

Понеділок, 17 грудня 2007, 12:55

Член фракції "Наша Україна – Народна Самооборона" Юрій Ключковський вважає, що заяви про можливість входження частини депутатів від "Нашої України" до широкої коаліції – це "пережитки "докризових" часів".

Так він прореагував на думку депутата від Партії регіонів Анатолія Толстоухова про те, що реальним є створення широкої коаліції за участю Партії регіонів, Блоку Литвина і частини "НУ-НС", висловлену в ефірі радіо "Свобода" у неділю.

"Вже, здається, всі повинні були вивчити, що лише фракції можуть утворювати коаліцію. Не може частина фракції утворити коаліцію", - зауважив Ключковський у коментарі офіційному сайту "НУ-НС".

Реклама:

"Більше того, рішення про входження до коаліції приймається більшістю від кількісного складу фракції", - підкреслив Ключковський, додавши, що у фракції "НУ-НС" в жодному разі не з’явиться більшість, яка підтримає створення коаліції з Партією регіонів.

При цьому він вкотре наголосив, що оскільки для зміни формату коаліції необхідне рішення більшості фракції, створення широкої коаліції за участі "Нашої України – Народної Самооборони" неможливе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування