Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вже надіслали подарунок на 8 березня

Понеділок, 17 грудня 2007, 13:32

Лідера БЮТ Юлію Тимошенко запросили взяти участь у конференції жінок-керівників урядів і міністрів закордонних справ, що відбудеться 6 березня 2008 року у Брюсселі.

Листа з запрошенням надіслала комісар ЄС з питань зовнішніх відносин Беніта Ферреро-Вальднер, повідомляє прес-служба БЮТ.

Конференцію "Роль жінок у стабілізації небезпечного світу" присвячено сучасним підходам до вирішення проблем енергетичної безпеки, освіти, бідності, охорони здоров’я, зміни клімату та тероризму.

"Я вірю, що жінки–політичні лідери можуть привнести особливу перспективу і прагматичність у сприйнятті впливу глобальних загроз на життя звичайних людей та родин, завдяки їх націленості на пошук стабільних довгострокових рішень, що базуються на діалозі і побудові консенсусу", - зазначила Ферреро-Вальднер.

"Вважаю, що ви можете зробити особливо важливий внесок у наші дискусії і дуже сподіваюся, що ви зможете приєднатися до нас 6 березня у Брюсселі", - сказала комісар ЄС з питань зовнішніх відносин.

У жовтні пані Ферреро-Вальднер оприлюднила заяву з нагоди досягнення домовленостей про створення коаліції між БЮТ та НУ-НС та заявила, що "Європейська Комісія стоїть пліч-о-пліч з Україною на шляху реформ", які буде здійснювати новий уряд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування